0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Ocak 2018 Pazartesi 10:14:00 - Güncelleme:22 Ocak 2018 Pazartesi 11:12:00

FETÖ ve PKK/PYD destekçisi doktor Özkan Bozdağ paylaşımları nedeniyle gözaltına alındı

Türkiye, ABD tarafından kendisine dayatılan terör kuşatmasını kırmak için yurtdışı operasyonlarına hız verdi. Bu kapsamda Afrin'e düzenlenen "Zeytin Dalı Harekatı"nda 3. güne girildi. Operasyonlar başlayınca terör destekçisi olan doktor Özkan Bozdağ Türkiye'ye hakaret edip terör örgütü FETÖ ve PKK/PYD'yi öven paylaşımları nedeniyle gözaltına alındı.

GÜNEŞ

Kütahya Emet Devlet Hastanesi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Doktor olan Özkan Bozdağ, Twitter'daki trol hesabından Türkiye'ye hakaret etti. Türkiye aleyhine terör örgütleri PKK ve FETÖ'yü övücü paylaşımlar yaptığı için ihbar edildi.

VATAN HAİNİ DOKTORUN LİSANSI İPTAL EDİLMELİ

Vatandaşlardan "devlet hastanesinde bir terörist, doktorluk yapıyor ve çocuklarımızı ona emanet ediyoruz" tepkisi yükseldi. Şüphelinin FETÖ'nün darbe yapmadığı propagandası da yaptığı tespit edildi. Azılı PKK'lı Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'na ve oy verenlere de hakaret etti.

SORGULANIYOR

Bu paylaşımları sonrası harekete geçen Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Emet ilçesine giderek Hamam Mahallesi'nde yaşayan Özkan Bozdağ'ı gözaltına aldı.

Terör destekçisi Özkan Bozdağ sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi.  Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX