0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Ekim 2018 Cuma 00:00:00 - Güncelleme:12 Ekim 2018 Cuma 00:00:00

FETÖ vahşeti kamerada

FETÖ'cü alçakların, 15 Temmuz'da işlediği cinayetlerden birinin daha görüntüleri ortaya çıktı. Darbeye direnen bir sivil, zırhlı araçta dövülerek şehit edildikten sonra yola atıldı. 

Genelkurmay Başkanlığı karargah işgal edilmesine ilişkin davanın dosyasına giren görüntüler, kan tüyler ürpertti. Karargahın Ayyıldız olarak bilinen bölgesinde, tankların yolun her iki tarafına konuşlanmasından sonra kamera açısına “kobra” olarak bilinen zırhlı araç girdi. Saat 01.31'i gösterdiği sırada dur kalk yaparak biraz ilerledikten sonra tekrar duran zırhlı aracın arka kapısı açıldı. Kameralara net bir şekilde yansıyan bundan sonraki görüntülerde, zırhlı araç içindeki askerler bir sivile yoğun bir şekilde şiddet uyguladı. Yaklaşık bir dakika sonra hayatını kaybettiği anlaşılan sivil, askerler tarafından tekmelenerek araçtan çıplak vaziyette yola atıldı. Cansız bedeni dakikalarca yolun ortasında duran vatandaşı gören diğer darbecilerin umursamaz tavırları da dikkati çekti. 

KATİLLER GERİ DÖNDÜ 

Darbecilerin şehit edip yola attığı vatandaşın cenazesi, saat 02.00'de tankçı sınıfından bir rütbelinin talimatıyla askerlerce sürüklenerek ağaçlık alana taşındı. Bu gelişmeden yaklaşık 3,5 saat sonra yeniden olay yerine gelen kobra aracındaki hainlerin, şehit ettikleri vatandaşın bedenini telaşlı bir şekilde aramaları da kameralar tarafından kaydedildi. Çevredeki diğer askerlerin yönlendirmesiyle şehit vatandaşın cansız bedenine ulaşan darbeciler, cenazeyi kontrol ettikten sonra olay yerinden uzaklaştı. 

İTİRAFÇI 'ABLA' ASKER EŞİNİ ELE VERDİ

FETÖ'nün 2010'daki KPSS sorularının sızdırılmasına ilişkin davada itirafçı olan sanık M.M, eski binbaşı olan örgüt üyesi eşini ele verdi. M.M, “2015 genel seçimleri yaklaştığında, Siirt İlçe Jandarma Komutanlığı'nda binbaşı olarak çalışan eşim bana, örgütün seçimlerde HDP'ye oy vermemizi istediğini söyledi” dedi. Bu olaydan sora örgütten soğudunu ileri süren sanık, “Terörle mücadele eden eşimden nasıl olur da HDP'ye oy vermesi istenir' diyerek itiraz ettiğini dile getirdi.  

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX