0530 708 54 54
0530 708 54 54
01 Şubat 2020 Cumartesi 09:55:00 - Güncelleme:01 Şubat 2020 Cumartesi 09:55:00

Trabzonspor Fenerbahçe maçı şifresiz canlı izleme yolları: Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Heyecanla beklenen Fenerbahçe Trabzonspor maçı için geri sayım sona eriyor. Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor Fenerbahçe maçı şifresiz canlı izleme yolları nelerdir? sorusunun yanıtı futbolseverler arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Fenerbahçe Trabzonspor maçını kaçırmak istemeyenler maçın saat kaçta başlayacağını ve nerede yayınlanacağını öğrenmek istiyor. Fenerbahçe Trabzonspor maçı canlı izleme yolları merak ediliyor. Futbolseverlerin araştırdığı TS - FB maçı ile ilgili merak edilen detayların tümü haberimiz içerisinde yer alıyor.

Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? sorusunun yanıtı futbolseverler arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Heyecanla beklenen karşılaşma için geri sayım sona eriyor. Fenerbahçe Trabzonspor maçını kaçırmak istemeyenler maçın saat kaçta başlayacağını ve nerede yayınlanacağını öğrenmek istiyor. Fenerbahçe Trabzonspor maçı canlı izleme yolları merak ediliyor. İşte TS - FB maçı ile ilgili merak edilenler haberimizde...

TRABZONSPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Trabzonspor Fenerbahçe maçı 1 Şubat Cumartesi günü saat 20:00'de başlayacak. Merakla beklenen maçı hakem Ali Palabıyık yönetecek.

TRABZONSPOR FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLEME YOLLARI

Trabzonspor Fenerbahçe maçı, beIN Sports HD1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Yayın şifreli olacak ve kullacılar tarafından izlenebilecek.

FENERBAHÇE TRABZONSPOR İSTATİSTİKLERİ

Şimdiye kadar toplamda 106 kez kozlarını paylaşan takımların maçlarında 42 kez sarı lacivertli takım sahadan galibiyetle ayrılan taraf olurken 31 müsabaka da bordo mavili ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

Bordo-mavililerin yarınki karşılaşmaya şu 11 ile çıkması bekleniyor:

"Uğurcan- Pereira, Hüseyin, Campi, Novak, Sosa, Mikel, Yusuf, Ndiaye, Sturridge, Sörloth"

SAKAT: Abdülkadir Ömür, Ahmet Canbaz

BİLETLER TÜKENDİ

Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması öncesi bordo-mavili kulüp tarafından satışa çıkarılan biletler kısa sürede tükendi. 33 bin kombine kart sahibi taraftarın olduğu bordo-mavililerde satışa sunulan 3 bin 200 biletin 3,5 dakika içerisinde tükendiği ve karşılaşmanın tam dolu tribünler önünde oynayacağı belirtildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX