0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Kasım 2017 Perşembe 15:49:00 - Güncelleme:09 Kasım 2017 Perşembe 16:01:00

Elon Musk'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyareti sonrası Türk solu adeta çıldırdı

Dünya Elon Mask'ı ve geliştirdiği teknolojileri hayranlıkla izliyor Türk solu ise Musk neden Türkiye ve Erdoğan'la yakınlık kurdu diye kuduruyor. .

Otomobilin dahi çocuğu olarak bilinen ve teknoloji çağının yıldızlarından olan Elon Musk Türkiye'ye sürpriz bir ziyaret yaptı. Külliye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yapılabilecek projeler ile ilgili görüştü. Tesla ve SpaceX gibi teknoloji şirketlerinin sahibi olan ve dünyada çok sayıda hayrana sahip Elon Musk'ın bu ziyareti Türk solunu mutlu etmedi. Bizim solcular Musk'ın ve Türkiye'nin ortak hayata geçireceği projelerden çok, Erdoğan ile kurduğu yakınlığa taktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iş adamı Elon Musk'ı kabulündeTürksat 5A ve 5B uydularının uzaya fırlatılmasının yanı sıra elektrikli otomobil meselesi, sürdürülebilir enerji, Tesla ve SpaceX firmalarıyla Türkiye'deki firmaların yapabileceği ortak çalışmalar hakkında görüş alışverişi yaptığı açıklanmıştı.

Türkiye'nin gelişme ve ilerlemesine her koşulda engel olmaya yeminli Türk solu, Elon Musk'ı karalama kampanyasına girişti. Sol gazetesi, "Elon Musk bilim insanı mı yoksa Jet Fadıl mı?" başlıklı haber yaptı.

Takvim

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX