0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Mayıs 2020 Perşembe 17:35:00 - Güncelleme:14 Mayıs 2020 Perşembe 17:44:00

Ekrem İmamoğlu için hazin son! Karanlık odakların tatilci şovmeni nal topladı

Son bir sene içerisinde en başarılı bulunan büyükşehir belediye başkanları araştırması sonuçlarına göre; Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yüzde 62,7 ile birinci olurken CHP'li Ekrem İmamoğlu, ilk 10'a dahi giremedi.

Tatil merakı ve verdiği sözleri tutmaması CHP, HDP ve İP'in göz bebeği Ekrem İmamoğlu balonunun sönmesine neden oldu. 

Türkiye'de yapılan yerel seçimlerin üzerinden yaklaşık 1 yıl geçti. ORC Araştırma, geride kalan sürede büyükşehir belediye başkanlarının başarısına dair bir araştırma yaptı. Araştırma kapsamında en başarılı 10 büyükşehir belediye başkanı belirlendi.

EN BAŞARILI FATMA ŞAHİN OLDU

Ankete göre son 1 yılın en başarılı belediye başkanı, yüzde 62,7 ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin oldu.

Anketin sonuçlarına göre ikinci sırayı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, üçüncü sırayı ise Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün aldı.

EKREM İMAMOĞLU İLK ONA DAHİ GİREMEDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sıralamada beşinci olurken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu listede yer almadı.

Etiketler : Ekrem İmamoğlu İBB ORC en başarılı ilk 10 giremedi tatilci CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX