0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Nisan 2017 Salı 14:41:00 - Güncelleme:18 Nisan 2017 Salı 14:55:00

Ekranların yeni fenomeni İsimsizler FETÖ'ye çaktı!

Ekranları yeni fenomeni İsimsizler' dizisi 4. bölümü ile dün akşam seyircileriyle buluştu. İsimsizler dizisinde Fetullahçı vatan hainlerinin darbe girişimine geniş yer ayırdı. Özel Harekat Polisi Hasan'ın "Düne kadar 'dergi abonesi arıyorum' diyenler, meğer halkına silah sıkacak adamlar arıyormuş" sözü sosyal medyada pik yaptı.

 

Ekranların yeni fenomeni İsimsizler dizisi Türkiye gerçeklerini bir bir anlatıyor. Dün akşam 4. bölümüyle izleyicisiyle buluşan 'İsimsizler' dizisi, yine izleyiciler tarafından çok beğenildi. Virankaya'da kaymakamın şehit edilmesi üzerine görev başına geçen Kaymakam Fatih ve 7 kişilik ekibinin mücadelesini anlatan dizide, konu kadar karakterler de dikkat çekiyor.

 

İSİMSİZLER DİZİSİNDEN ALKIŞLANACAK GÖNDERME

Dizinin dün akşamki bölümünde, Özel Harekat Polisi Hasan'ı canlandıran Bülent Alkış'ın sözleri çok konuşuldu. FETÖ'nün 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği hain darbe girişimine dikkat çeken sahnede, "Düne kadar 'dergi abonesi arıyorum' diyenler, meğer halka silah sıkacak adamlar arıyormuş" sözlerine yer verildi. Çok konuşulan bu sözler sosyal medyada paylaşıldı. İzleyiciler, "Gözümüzü ayırmadan izliyoruz" yorumları yaptı. 

İsimsizler, reyting listesinde ABC ve AB grubunda 5. sırada yer aldı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX