0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Eylül 2020 Cumartesi 16:27:00 - Güncelleme:26 Eylül 2020 Cumartesi 16:27:00

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da fırtına uyarısı

Kaynak: AA

ABONE OL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün öğle saatlerinden sonra Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'de rüzgarın kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde eseceğini duyurdu.

Marmara Bölgesi'nin batısında rüzgarın öğle saatlerinden sonra etkisini arttırması bekleniyor.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan açıklamaya göre, bölgenin batısında kuvvetli rüzgar ve fırtına tahmin ediliyor.

Öğle saatlerinden sonra rüzgarın Marmara'nın batısındaki Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da etkisini arttırması öngörülüyor.

Rüzgarın, geceye kadar güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

Etiketler : Marmara Bölgesi Marmara Bölgesi hava durumu hava durumu 16 eylül hava durumu edirne hava durumu ı Kırklareli hava durumu Tekirdağ hava durumu
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX