0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Kasım 2019 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:24 Kasım 2019 Pazar 08:00:00

Dünyada kadın ruhu daha etkin olacak

Emine Erdoğan, "Fikri olan her kadın, dünyanın geleceğine katkıda bulunabileceğini görüyor" dedi.

Turkcell ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından hayata geçirilen “Geleceği Yazan Kadınlar” projesi kapsamında düzenlenen ödül töreninde konuşan Emine Erdoğan, “Teknolojiyi tasarlamak, sadece belli bir şehirli zümreye ait imtiyaz alanı olmaktan çıktı. Fikri olan, kendine güvenen her kadın, dünyanın geleceğine katkıda bulunabileceğini görüyor” dedi. 

BAŞARININ TEK YOLU 

Erdoğan, “Umuyorum, ülkemizin tüm kurumları, kadın zekasını işlerine katmada yarışır hale gelirler. Çünkü büyük başarılara imza atmanın tek yolu budur. Şu bir gerçek ki bizi, dünyada kadın ruhunun daha etkin olacağı bir gelecek bekliyor” ifadelerini kullandı. 

HARİKA FİKİRLER VAR 

Emine Erdoğan sözlerini şöyle tamamladı: “Projeye başvuran tüm kadınların birbirinin harika fikirleri var. Bu fikirlerin her biri, hayatı herkes için güzelleştirmek amacıyla ortaya çıkmış görünüyor. Kadınlar dünyayı değiştirebileceklerine inanıyorlar. Yakın bir zamanda hayatı kolaylaştıran uygulamaların ardında kadınların imzasını görebileceğiz.”

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX