0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Haziran 2019 Perşembe 11:35:00 - Güncelleme:27 Haziran 2019 Perşembe 15:50:00

Alman Başbakan Merkel'i yine titreme tuttu! İşte o anlar

Daha önce de benzer duruma düşen Almanya Başbakanı Angela Merkel, bu sabah saatlerinde Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'in basın açıklaması sırasında yine titredi.

Almanya Başbakanı Angela Merkel bu sabah saatlerinde Cumhurbalkanı Steinmeier'in basın açıklaması yaptığı esnada yeniden titremesi endişe yarattı. Olayın ardından açıklama yapan Merkel'in sözcüsü, Almanya Başbakanı'nın sağlık durumunun iyi olduğunu ve Japonya'da düzenlenecek olan G20 Zirvesi'ne katılacağını söyledi.
 

 

Berlin'de basın açıklaması yapan Cumhurbaşkanı Steinmeier'in yanında duran Merkel, Steinmeier'in konuşma yaptığı sırada titrediği görüldü. 18 Haziran'da Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'i karşıladığı törende de titrediği görülen Merkel ayakta durmakta zorlanmıştı.

Merkel'in 18 Haziran günü Ukrayna Başkanı Vladimir Zelenskiy'i karşıladığı törende de titrediği görüntüler akıllara geldi.

Görüşmenin ardından Merkel, sağlık durumunun iyi olduğunu ve su kaybı sebebiyle titrediğini ifade etmişti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX