0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Kasım 2019 Salı 09:20:00 - Güncelleme:19 Kasım 2019 Salı 10:31:00

DSİ 500 personel alımı şartları neler?

DSİ 500 personel alımı ne zaman? DSİ 500 personel alımı şartları neler? merak ediliyor. Devlet Su İşleri 500 personel alımı yoğun ilgi görüyor. Devlet Su İşleri (DSİ) kurumun merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilmek amacıyla 500 işçi alımı yapacağını açıklamıştı. Göreve alınacak personel, ağır vasıta hizmetleri için şoför, treyler operatörü, operatör, usta ve sondaj işçisi olarak görev yapacak.

DSİ 500 personel alımı ne zaman? DSİ 500 personel alımı şartları neler? sorularının yanıtı merak ediliyor. Devlet Su İşleri 500 personel alımı yoğun ilgi görüyor. Devlet Su İşleri (DSİ) kurumun merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilmek amacıyla 500 işçi alımı yapacağını açıklamıştı. Göreve alınacak personel, ağır vasıta hizmetleri için şoför, treyler  operatörü, operatör, usta ve sondaj işçisi olarak görev yapacak. DSİ 500 personel alımına başvurmak isteyenler şartların neler olduğunu öğrenmek istiyor. DSİ 500 personel alımı ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor..

MEMUR ALIMI İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ.
 

DSİ SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI KADRO DAĞILIMI İÇİN TIKLAYINIZ.
 

İŞKUR BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ.
 

HANGİ İLLERE PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Bursa, İzmir, Eskişehir, Konya, Ankara, Adana, Samsun, Erzurum, Elâzığ, Diyarbakır, Edirne, Kayseri, Antalya, İstanbul, Şanlıurfa, Van, Isparta, Sivas, Kahramanmaraş, Aydın, Trabzon Kastamonu, Kars, Balıkesir ve Artvin olmak üzere 25 şehirde bulunan DSİ bölge müdürlüklerinde personel alımı yapılacaktır.
 
DSİ HANGİ MESLEKLERDEN PERSONEL ALACAK?

Greyder operatörü, dozer operatörü, ekskavatör operatörü, yükleyici operatörü, ağır vasıta ustası, motor ustası, demir kaynak ustası, oto elektrik ustası, ağaç işleri ustası, çarkhane ustası, döşeme, ustası, kaporta ustası, boya ustası, tesisat elektrik ustası, sondaj işçisi, şoför (ağır vasıta) src 4 belgeli, Şoför (ağır vasıta) src 5 belgeli, treyler operatörü, mesleklerinden alınacaktır.

DSİ’ye atanacak personeller yukarıda belirtilen pozisyonunda istihdam edilecektir. 

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX