0530 708 54 54
0530 708 54 54
03 Aralık 2019 Salı 08:51:00 - Güncelleme:03 Aralık 2019 Salı 08:52:00

Doya Doya Moda Eda Nur Demir kimdir? Doya Doya Moda yarışmacısı Eda Nur Demir kaç yaşında?

Doya Doya Moda yeni yarışmacısı Eda Nur Demir kimdir? Doya Doya Moda yarışmacısı Eda Nur Demir kaç yaşında? sorularının yanıtı merak ediliyor. İlk haftasını geride bırakan Doya Doya Moda'da elenen yarışmacı yerine yeni yarışmacı Eda Nur Demir geldi. İzleyiciler Eda Nur Demir hakkında araştırma yapmaya başladı. Doya Doya Moda yarışmacısı Eda Nur Demir hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor.

Geçtiğimiz hafta TV8 ekranlarında yayın hayatına başlayan ve izleyiciler tarafından beğenilen büyük beden moda yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Haftanın en düşük puanını alarak yarışmaya veda eden Yaprak'ın yerine yeni yarışmacı katıldı. Doya Doya Moda yarışmacısı Eda Nur Demir merak konusu oldu. Arama motorlarında Eda Nur Demir kimdir? Doya Doya Moda yarışmacısı Eda Nur Demir kaç yaşında? sorularının yanıtı araştırılmaya başlandı. Doya Doya Moda yarışmacısı Eda Nur Demir hakkında merak edilenler...

EDA NUR DEMİR KİMDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı Eda Nur Demir,  16 Temmuz 1998 Aksaray'da doğdu. Ankara'da yaşayan Eda Nur Demir, Gazi Üniversitesi'nde Gazi Üniversitesi İnşaat mühendisliği okuyor. Eda Nur Demir aslen Aksaray'lı. 1.80 boyunda ve 92 kilo.

Sosyal medyada 7 bin takipçisi olan Eda Nur Demir, Doya Doya Moda yarışması ile ilgili yaptığı paylaşıma takipçilerinden çok sayıda destek mesajları geldi.

Eda Nur Demir "Buraya stilimi konuşturmaya geldim. Tarzımı en iyi şekilde burada sergilemek istiyorum." diyor.

DOYA DOYA MODA NE ZAMAN?

Doya Doya Moda, hafta içi her gün TV8 ekranlarında olacak. Hem ekran başındakilerin hem de yarışmacıların moda ile ilgili tüm detayları öğreneceği yarışmada büyük heyecan yaşanacak. 

Doya Doya Moda, İstanbul Çekmeköy'de havuzlu bir villada çekiliyor. Doya Doya Moda'da Uğurkan Erez, Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu ve Banu Noyan jüri koltuklarında oturuyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX