0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Ağustos 2020 Pazartesi 11:44:00 - Güncelleme:17 Ağustos 2020 Pazartesi 11:44:00

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Dominik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abinader'le bir araya geldi

Kaynak: AA

ABONE OL

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resmi temaslar kapsamında bulunduğu Dominik Cumhuriyeti'nde yeni Cumhurbaşkanı Luis Abinader ile görüştü.

Twitter hesabından açıklama yapan Çavuşoğlu, Abinader'e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını ve Türkiye'ye davetini ilettiğini belirtti.

Abinader'le iki ülke arasındaki turizm ve altyapı imkanlarını değerlendirdiklerini kaydeden Çavuşoğlu, "Cumhurbaşkanı Abinader’in döneminde dostane ilişkilerimiz daha da gelişecek." ifadesini kullandı.

Çavuşoğlu, Dominik Cumhuriyeti'nin eski Dışişleri Bakanı Miguel Vargas'la görüşmesine ilişkin paylaşımında ise "Dominik Cumhuriyeti eski Dışişleri Bakanı dostum Miguel Vargas’a salgın sürecinde vatandaşlarımızın tahliyesindeki yardımları ve görev süresi boyunca sergilediği iş birliği için teşekkür ediyorum." ifadesine yer verdi.

Etiketler : Dışişleri Bakanı Dışişleri Bakanlığı Mevlüt Çavuşoğlu Dominik Dominik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Luis Abinader Luis Abinader Corona Miguel Vargas turizm Recep Tayyip Erdoğan
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX