0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Mart 2019 Cuma 12:46:00 - Güncelleme:29 Mart 2019 Cuma 13:10:00

HDP'li Selahattin Demirtaş CHP-İP İttifakı için oy istedi

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi CHP, İP ve SP'nin oy kaybetme korkusuyla sakladığı Kandil ittifakı bir kez daha gün yüzüne çıktı! HDP Eşbaşkanı Sezai Temelli'den sonra şimdi de HDP'nin hapisteki eski Eş Genel Başkanı Demirtaş, CHP-İP ittifakı için oy istedi.

31 Mart Yerel Seçimleri'ne birkaç gün kala CHP-İP-SP ittifakının Kandil bağlantıları bir bir ortaya çıkıyor. Oy kaybetme kaygısıyla ittifakı gizlemeye çalışan CHP, İP ve SP'nin kirli yüzü, müttefikleri HDP'nin itiraf ve çağrıları ile gün yüzüne çıkıyor!.

Sezai Temelli ve diğer HDP'lilerin ittifak için oy çağrılarından sonra bir çağrı da "Başkan Apo'nun heykelini dikeceğiz" diyen Selahattin Demirtaş'tan geldi.

Demirtaş, Twitter hesabından yaptığı çağrıda "Partimiz HDP'nin aday çıkarmadığı yerlerde, partimizin gösterdiği adaya oy vererek hem bulunduğunuz yerin hem de genelin seçim sonuçlarını bizzat siz belirleyeceksiniz." dedi. 

"YAVAŞ VE İMAMOĞLU HDP SAYESİNDE KAZANACAK"

Daha önce HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli de katıldığı televizyon programında Ankara'da CHP ve İyi Parti'nin adayı Mansur Yavaş'ı destekleyeceklerini ilan etmişti. HDP seçmenine de seslenen Temelli, Yavaş için oy istemişti. Sezai Temelli, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'na da yanındayız mesajı verdi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX