0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Eylül 2020 Pazar 21:16:00 - Güncelleme:13 Eylül 2020 Pazar 21:16:00

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Yunanistan tepkisi

Kaynak: AA

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktaydan Yunanistan tepkisi[Fotoğraf: AA (Arşiv)]ABONE OLCumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Gerginlik konusunda bizi suçlayanlar, Yunanistan'ın bugün Meis Adası'ndaki provokasyonunu göremezler." dedi.

Türkiye'nin haklı konumuna itiraz eden ve Doğu Akdeniz'deki faaliyetlerini engellemeye çalışan Yunanistan yine bir provokasyona imza attı.

Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakellaropulu, sözde kurtuluş töreni için Meis Adası'na gitti. Lozan ve Paris anlaşmalarını hiçe sayan Yunan Cumhurbaşkanı uluslararası hukuku çiğneyerek adaya askeri helikopter ile indi. İki F-16 uçağı ile iki radar uçağa eşlik etti.

Yunan Cumhurbaşkanı'ndan askeri helikopterli Meis provokasyonu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Yunanistan'ın provokasyonuna tepki gösterdi.

Oktay, "Gerginlik konusunda bizi suçlayanlar, Yunanistan’ın bugün Meis Adası’ndaki provokasyonunu göremezler. Çünkü onların gözleri var görmezler, kulakları var duymazlar, dilleri var gerçekleri söylemezler. İşte asıl gafiller onlardır." ifadelerini kullandı.

Etiketler : fuat oktay yunanistan tepki
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX