0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Temmuz 2020 Cumartesi 13:07:00 - Güncelleme:11 Temmuz 2020 Cumartesi 13:07:00

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan 'Srebrenitsa' mesaj

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, 8 binden fazla Boşnak sivilin öldürüldüğü Srebrenitsa Soykırımı'na ilişkin "Bu soykırımı yapanları ve buna göz yumanları unutmadık, unutmayacağız." açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, soykırımın 25'inci yılı dolayısıyla sosyal medya hesabından Aliya İzzetbegoviç'in "Ne yaparsanız yapın ama soykırımı unutmayın. Çünkü unutulan soykırım tekrarlanır." sözünün yer aldığı bir mesaj paylaştı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, mesajında, "Dünyanın gözleri önünde, Avrupa’nın göbeğinde Srebrenitsa'da katledilen Boşnak kardeşlerimizi rahmetle anıyorum. ‬‪Çeyrek asır geçti ama acıları hala yüreğimizde. Bu soykırımı yapanları ve buna göz yumanları unutmadık, unutmayacağız." ifadelerini kullandı.

Etiketler : Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cumhurbaşkanı Fuat Oktay Aliya İzzetbegoviç Srebrenitsa Soykırımı Srebrenitsa Boşnaklar Bosna Hersek
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX