0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Kasım 2017 Cumartesi 16:27:00 - Güncelleme:25 Kasım 2017 Cumartesi 17:06:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Soçi zirvesi açıklaması: Kararların olumlu yansımalarını sahada göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Soçi zirvesiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Kararların olumlu yansımalarını sahada göreceğiz. 15 günde veya ayda bir görüşmelerimiz devam edecek. Siyasi çözümü etraflıca istişare ettik" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Balıkkesir'de Ak Parti İl Danışma Meclisi'nde konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle: 

"(Soçi'deki üçlü zirve) Üç lider olarak, Suriye'deki insani dramı sonlandırmaya yönelik gerçekten çok kritik kararlar aldık. İnşallah yakında bu kararların olumlu yansımalarını sahada daha belirgin şekilde görmeye başlayacağız. Tabii belki 15 günde bir, ayda bir de bizim bu bir araya gelişimiz devam edecek."

"CHP'Yİ İLGİLENDİREN TEK ŞEY KAZAYLA DEVRİLEN SANDALYE OLDU"

"Tüm dünya Soçi'deki toplantıda umut, istikrar, barış ve bir gelecek gördü. Suriyeli kardeşlerimiz Soçi'deki toplantıda yıllar sonra vatanlarına geri dönme ihtimalini gördü. Peki bizim anamuhalefet ne gördü? Sandalye gördü, sandalye. Tarihi Soçi zirvesinde CHP'yi ilgilendiren tek şey kazayla devrilen bir sandalye oldu." 

"Ne şahsımıza ne Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal'e ne ordumuza ne de bu ülkenin başka herhangi bir değerine dil uzatılmasına asla müsaade etmeyiz. Hele hele bu aziz milletin onuruyla oynanmasına asla izin vermeyeceğiz."

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX