0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Nisan 2017 Pazartesi 12:45:00 - Güncelleme:24 Nisan 2017 Pazartesi 12:50:00

CHP'li vekil Yedekci: Kanal İstanbul'un yapımına izin vermeyeceğiz

CHP referandum kaybı sonrası süreci baltalamaya çalışırken bir yandan da Marmaray, Yavuz Sultan Selim Köprüsü vb. büyük projelerin yapımının önünü kesmeye devam ediyor. Şimdi de CHP İstanbul Milletvekili Yedekci, "Biz hiçbir şekilde Kanal İstanbul'un yapılmasına izin vermeyeceğiz" açıklamasını yaptı.

 

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, "Torba yasanın asıl amacının, su yolu adı altında isimlendirilen Kanal İstanbul Projesi'nin hayata geçirilme çalışması olduğu kanaatindeyiz." dedi.

 

YİNE TOPLUMU KIŞKIRTTILAR!

 

Kanal İstanbul Projesi'nin İstanbul için ölümcül tehlikeye sahip olduğunu ileri süren Yedekci, proje güzergahı içerisinde yer alan su havzaları, ormanlar ve birinci derece doğal sit alanlarının yok edileceğini öne sürdü. Yedekci, "Biz, hiçbir şekilde Kanal İstanbul'un yapılmasına izin vermeyeceğiz. Bununla ilgili toplumsal muhalefetin harekete geçeceğine eminiz." ifadelerini kullandı

 

AA

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX