0530 708 54 54
0530 708 54 54
31 Temmuz 2021 Cumartesi 17:59:00 - Güncelleme:31 Temmuz 2021 Cumartesi 18:01:00

CHP'li vekil Turan Aydoğan kimlik soran trafik polisine hakaretler yağdırdı

CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan kendisini tanımadığını belirten ve kontrol yapan trafik polisine hakaretler yağdırdı. Aydoğan "Bakanın kimliğini sorabiliyor musun? Beni tanımıyorsan TBMM'nin fotoğraf albümünü alıp oradan bakacaksın. Fazla uzatma, yap gereğini!" dedi. Sosyal medyada büyük tepki çeken Aydoğan özür mesajı yayınladı.

CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, kontrol için kendisini durduran trafik polislerini azarladı.

Trafik kontrolü yapan polis memurları, CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan'ın aracını durdurdu. Bu duruma sinirlenen Aydoğan, milletvekili olduğunu belirterek görevli polis memurunu tersledi.

"MİLLETVEKİLİ OLDUĞUNUZU NEREDEN BİLEYİM"

Görevli memur Aydoğan'a, "Milletvekili olduğunuzu nereden bileyim, 650 tane milletvekilini tanıyamam ki" dedi. Aydoğan bu sözlerin ardından sesini daha da yükselterek, "Bakanının kimliğine bakabiliyor musun?" dedi.

"TBMM'NİN FOTOĞRAF ALBÜMÜNÜ ALIP ORADAN BAKACAKSIN"

Bunun üzerine CHP'li vekil, trafik polisine bağırarak, "Bakanın kimliğini sorabiliyor musun? Beni tanımıyorsan TBMM'nin fotoğraf albümünü alıp oradan bakacaksın. Fazla uzatma, yap gereğini!" diyerek oradan uzaklaştı.

ÖZÜR DİLEDİ

Büyük tepki çeken davranışın ardından Aydoğan, sosyal medya hesabından özür mesajı yayınladı.

Etiketler : chp turan aydoğan trafik polisi hakaret
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX