0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Aralık 2018 Pazartesi 17:43:00 - Güncelleme:24 Aralık 2018 Pazartesi 18:29:00

CHP'li Erdoğdu, Başkan Erdoğan'a ölüm tehdidinde bulunan Akpınar'a destek için ölmüş adamı siyasete alet etti

Dün bir televizyon kanalında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik haddinin aşan sözler sarf eden sonrasında "Ben Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kasetmedim" diyerek kıvıran Metin Akpınar'a her zamanki gibi devletin sürekli karşısında yer alan CHP sahip çıktı.

Başkan Erdoğan ve devletin en üst makamı olan Cumhurbaşkanlığı'na haddini aşan sözler söyleyen Metin Akpınarhakkında soruşturma başlatıldı ve çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Başkan Erdoğan'ı alenen tehdit ve darbe çığırtkanlığı yapan Akpınar'ın bu sözlerine bazı marjinal gruplar ve CHP sahip çıktı. CHP'li Aykut Erdoğdu Kartal Adliyesi'nden attığı tweetle nasıl ezbere konuştuklarını bir kez daha ispatladı. Sadece muhalefet etmek uğruna sürekli ülkesinin karşısında yer alan CHP bu kez de geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden Zeki Alasya'yı mahkeme salonuna taşıdı. 

(Haber 7)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX