0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Ekim 2019 Çarşamba 20:59:00 - Güncelleme:23 Ekim 2019 Çarşamba 21:49:00

CHP'li Ateş: Fenerbahçe direndi ama benim partim FETÖ'ye teslim oldu

Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, CNN Türk yayınında, 'MHP’yi ve Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Maalesef benim partim teslim oldu ama MHP ve Fenerbahçe, FETÖ'ye teslim olmadı. Eğer dik durabilseydik 15 Temmuz darbe girişimi de olmayacaktı' dedi.

Deniz Baykal’a en yakın isimlerden biri olan eski CHP Milletvekili Yılmaz Ateş, dün akşam katıldığı CNN Türk yayınında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ateş, “Ben o dönemin MYK’sında görev yapmış, genel başkan yardımcılığı yapmış biriyim. O süreçleri yaşadım, bunları gördüm. Deniz beyin de yanlışlarını MYK’da söylemiş, dışarı çıktığımda partimi savunmuşumdur. Maalesef, benim partim o dönemde dik dursaydı, sayın Baykal’ı vermeseydi, Türkiye’nin başına bu melanetler gelmezdi. Türkiye bu zorlukları yaşamazdı.’’ dedi.

Ateş, ‘MHP’yi ve Fenerbahçe Spor Kulübü’nü tebrik ediyorum. Maalesef benim partim teslim oldu ama MHP ve Fenerbahçe o terör örgütüne (FETÖ) teslim olmadı. Eğer dik durabilseydik 15 Temmuz darbe girişimi de olmayacaktı” İfadelerini kullandı.

İşte o tartışma…

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX