0530 708 54 54
0530 708 54 54
30 Kasım 2017 Perşembe 07:01:00 - Güncelleme:30 Kasım 2017 Perşembe 08:48:00

CHP Milletvekilinin paylaşımı Kemal'i yaktı! Belgelerde para transferi, yurtiçindeki iki Türk bankası arasında yapıldı

Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesine yönelik yurt dışına para transferi iddiasının asılsız olduğu kanıtlandı. CHP'li milletvekilin paylaştığı belgede, iki Türk bankası arasında para transferi yapıldığı gözüküyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde meclis kürsüsünden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesinin yurt dışına para yolladığı iddiasında bulunmuş, iddiasına kanıt olarak da bir deste belgeyi elinde sallamıştı.

AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan kanadı hodri meydan diyerek CHP liderinden belgeleri basın ve savcılık ile paylaşmasını isterken, CHP lideri belgeleri ilgili makamlara gösterememişti.

BELGELER SAHTE ÇIKTI

Bugün Kılıçdaroğlu'nun elinde tuttuğu sözde yurt dışına para aktarımını içeren belgelerden birini paylaşan CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker belgelerden birini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşırken, Kılıçdaroğlu'nun skandal yalanı da açığa çıktı.

Belgede iddia edilenin aksine yurt dışı bir para transferi bulunmuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan'ın para transfer kaydını gösteren belgede, gönderici kısmında Halbank, alıcı kısmında ise Albaraka Türk bankalarının bulunduğu gözüküyor. 

Yurt içi para transferini gösteren belgeyle CHP liderinin yalanı açığa çıkarken, iftiraya sarılan Kılıçdaroğlu'nun nasıl bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor. Star

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX