0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Şubat 2022 Cuma 20:30:00 - Güncelleme:18 Şubat 2022 Cuma 20:30:00

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu HDP'nin restine direnemedi

Kaynak: AKSAM

ABONE OL

HDP'nin "Bizi yok sayamazsınız" çıkışının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gönül alma çalışmalarına başladı. Demokrasi ile ilgili kararlarda HDP'nin de onayının alınacağını ifade etti.

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi liderleri Millet İttifakı Buluşması kapsamında bir araya geldi. Buluşmada masaya davet edilmeyen HDP ise, "Bizi yok sayamazsınız" çıkışıyla Millet İttifakına rest çekti.

KILIÇDAROĞLU RESTE BOYUN EĞDİ!

HDP'nin çıkışı sonrası hemen harekete geçen Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı adına gönül alma çalışmalarına başladı.

Kullandığı nefret diliyle tepkilere neden olan Kılıçdaroğlu, HDP söz konusu olunca her siyasi partiye saygı gösterdiklerini savundu.

HDP'ye demokrasi konusunda övgüler yağdırarak sözlerine devam eden Kılıçdaroğlu, "HDP'yi alınacak kararlarda yok sayamayız." diyerek demokrasiyle ilgili alınacak kararlarda HDP'nin de onayını alacaklarının altını çizdi.

Etiketler : hdp chp Kılıçdaroğlu millet ittifakı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX