0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Ocak 2019 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:28 Ocak 2019 Pazartesi 08:00:00

'CHP bölücülerle hareket ediyor'

Başkan Erdoğan, Türkiye’nin önündeki en büyük engelin, çarpık ve kifayetsiz muhalefet anlayışı olduğunu söyledi. Erdoğan, “CHP, işi artık bölücülerle birlikte hareket etmeye kadar vardırdı. Şimdi bölücü terör örgütüyle kol kola yürüyor” dedi. 

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Antalya Aday Tanıtım Toplantısı'nda, partisinin Türkiye'ye ve Antalya'ya bugüne kadar hizmet ettiğini, yatırım yaptığını ve eser kazandırdığını söyledi. Başkan Erdoğan, yerel seçimlere kısa bir süre kaldığını belirterek Antalya'dan rekor oy beklediğini söyledi. 

HEPSİNİN KARŞISINA DİKİLDİK 

Büyük ve güçlü Türkiye için mücadele ettiklerini belirten Erdoğan, “Milletimize olan sevgimizle gerektiğinde ölümün üzerine dahi yürümekten geri durmadık. Vesayet güçlerinden terör örgütlerine ve darbecilere kadar bu ülkenin, bu milletin hakkına, hukukuna, istiklaline, istikbaline saldıran kim varsa hepsinin de karşısına dikildik. Eksikliklerimiz, kusurlarımız, hatalarımız belki yanlışlarımız elbette olmuştur. Ama sizler de çok iyi biliyorsunuz ki, milletimize olan muhabbetimizde, ülkemize olan sevgimizde biz samimiyiz. Niyet hayrolunca, akıbet de hayra tebdil oluyor. Biz milletimizle gönül gönüle verince, Rabbim eksiklikleri tamama erdiriyor. Yanlışları düze çıkartıyor” dedi. 

MİLLETİN AYAĞINA PRANGA 

16 yılda yaşananlar göz önüne getirildiğinde her şeyin apaçık ortada olduğunu dile getiren Erdoğan, “Son 5-6 yılda ülkemizin önünü kesmek, milletimizin ayağına pranga vurmak için oynanan oyunlara karşı verdiğimiz mücadele, gerçekten tarihi öneme sahiptir. Bugün de sınırlarımız içinde ve dışında aynı mücadeleyi sürdürüyoruz. Büyük bir üzüntüyle ifade ediyorum ki, ülkemizin bu mücadelesinin önündeki en büyük engel, çarpık ve kifayetsiz muhalefet anlayışıdır” ifadelerini kullandı. 

ATATÜRK’Ü İSTİSMAR EDİYORLAR 

CHP'nin yıllarca cumhuriyetin ve devletin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'in istismarını yaptığını ve hala bunu sürdürdüğünü ifade eden Başkan Erdoğan, muhalefetin yıllarca laiklik adı altında ayrımcılık, çağdaşlık adı altında medeniyet ve tarih düşmanlığı peşinde koştuğunu kaydetti. Erdoğan, “Tek parti devrinden beri demokrasi ve kalkınma yolunda atılan her adıma karşı çıkan CHP, işi artık bölücülerle birlikte hareket etmeye kadar vardırdı. Şimdi bölücü terör örgütüyle kol kola yürüyor. Varsın, yürüsün ama en güzel cevabı bunlara Antalya verecek” şeklinde konuştu. 

YENİ SİHA DÜNYAYA ÖRNEK OLACAK 

Aday tanıtım toplantısının ardından toplu açılış töreninde konuşan Başkan Erdoğan, savunma sanayiine yönelik önemli bir mesaj verdi. Erdoğan, “Şimdi insansız hava aracının silahlı olarak çok büyüğünü yapıyoruz ki birkaç ay içinde bitecek ve o, dünyada örnek teşkil edecek” dedi. Terör saldırılarına yönelik ise “Sınırlarımızın yanı başında, ülkemize saldırmak için fırsat bekleyen terör örgütleri beslenip, kışkırtılıyor. Biz de ne yaptık; kafalarına kafalarına indik. Cerablus'ta, El Bab'da, Afrin'de indik mi? Şimdi de hazır bekliyoruz. Eğer yanlış yaparlarsa yine oradayız” dedi. 

ANTALYA’YA AK ADAYLAR 

Menderes Türel'i daha önce Antalya Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak açıklayan Erdoğan, Antalya Spor Salonu'nda, partisinin ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Alanya'da Adem Murat Yücel, Kemer'de Yusuf Üras, Korkuteli'nde Ömer Niyazi İşlek, Finike'de ise Nail Dülgeroğlu Cumhur İttifakı'nın adayı oldu. AK Parti'nin Antalya'daki ilçe belediye başkan adayları ise şöyle: Akseki'de İbrahim Özkan, Aksu'da Halil Şahin, Demre'de Süleyman Topçu, Döşemealtı'nda Emre Efecan, Elmalı'da Ümit Öztekin, Gazipaşa'da Adil Çelik, Gündoğmuş'ta Mehmet Özeren, İbradı'da Hatice Sekmen, Kaş'ta Mutlu Ulutaş, Kepez'de Hakan Tütüncü, Konyaaltı'nda Gaye Doğanoğlu, Kumluca'da Hüsamettin Çetinkaya, Manavgat'ta Hasan Öz, Muratpaşa'da Gökcen Özdoğan Enç, Serik'te Enver Aputkan. 

HORTUM ZARARI KARŞILANACAK

Antalya’yı vuran hortum ve fırtınanın maddi zararının 100 milyon TL’yi bulduğunu açıklayan Erdoğan, vatandaşlara müjde vererek “Gereği neyse yapılacak” diye konuştu. 

Başkan Erdoğan, Antalya’daki hortum ve fırtına nedeniyle hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. İlgili bakanlıkların ve kurumların gelişmeleri yakından takip ettiğini dile getiren Erdoğan, Antalya'nın kutlu yürüyüşüne devam edeceğini kaydetti.

GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

İlk saha tespit çalışmalarına göre, yaklaşık 100 milyon liralık  maddi zararın olduğunun tahmin edildiğini kaydeden Erdoğan, gereği neyse yapılacağını belirtti. Afetlerin önüne geçmenin mümkün olmadığını ama zararların aza indirilebileceğini ifade eden Erdoğan, “Yıkımların önüne geçmek için gerekli çalışmayı yapıyoruz. Tüm Antalyalılara geçmiş olsun” dedi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX