0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Nisan 2017 Perşembe 09:58:00 - Güncelleme:13 Nisan 2017 Perşembe 10:02:00

Cezaevinde evlenen Deniz Yücel'in şahitliğini CHP'li vekil yaptı

Terör örgütü PKK'nın propagandasını yapmaktan Türkiye'de tutuklanan sözde gazeteci Deniz Yücel ceza evinde evlendi. Yücel'in şahitliğini ise CHP milletvekili Şafak Pavey yaptı.

 

Alman 'Die Welt' gazetesi muhabiri Deniz Yücel, kız arkadaşı Dilek Mayatürk ile Silivri Cezaevi'nde evlendi. Böylece Mayatürk, Yücel'i cezaevinde ziyaret etme hakkı elde etti.

 

NİKAH ŞAHİDİ CHP'Lİ ŞAFAK PAVEY

 

Die Welt'in haberine göre, Deniz Yücel ile kız arkadaşı Dilek Mayatürk'ün nikahı çarşamba günü öğleden sonra Silivri Cezaevi'nde kıyıldı. Silivri Belediyesi'ne bağlı bir nikah memurunun kıydığı nikahta çiftin nikah şahitliklerini Yücel'in avukatı Ferat Çağıl ve CHP milletvekili Şafak Pavey yaptı.Yapılan evliliğin ardından Dilek Mayatürk'ün Deniz Yücel'i ziyaret etme hakkı elde ettiği kaydedildi. (Sabah)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX