0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Ekim 2021 Salı 16:03:00 - Güncelleme:26 Ekim 2021 Salı 16:03:00

Cevap Soruda 1 Kasım Pazartesi'den itibaren hafta içi her akşam 360'ta!

İzlerken eğlenmek, eğlenirken bilgilenmek isteyenler ekran başına! Dünyanın farklı ülkelerinde yayınlanan ve çok sevilen bilgi yarışması “Cevap Soruda” 1 Kasım Pazartesi'den itibaren 360 ekranlarında başlıyor.

Sunuculuğunu ekranların sevilen ismi Ersin Düzen 'in yapacağı "Cevap Soruda" yarışmasında her gün dört yarışmacı yarışacak. Final sorusunu doğru cevaplayan yarışmacı 5000 liralık ödülün sahibi olacak!

Yarışma final hariç 3 etaptan oluşacak. Her sorunun 1000 puan değerinde olduğu ilk etaptaki sorular bilgiye dayanacak. Soruların 2000 puan değerinde olduğu ikinci etapta ise yarışmacıların oldukça dikkatli olmaları gerekecek. Zira soruların cevabı verilen bilgilerin içinde gizli olacak. Üçüncü etapta ise yarışmacılardan akıl yürütmeleri ve işlem yapmaları istenecek. Bu etaptaki her soru ise 3000 puan değerinde olacak.

Başarılı sunucu Ersin Düzen 'in soruyu okumasının ardından yarışmacıların cevabı vermek için 20 saniyeleri olacak. 3 etabın ardından en yüksek puanı alan yarışmacı finale kalacak. Günü sonuncu bitiren yarışmacı elenirken, ikinci ve üçüncü olan yarışmacılar ertesi gün tekrar yarışabilecek.

Finale kalan yarışmacı 5000 liralık ödülü kazanmak için yarışacak!

Final sorusunun ardından yarışmacıya cevap verip vermeyeceği sorulacak. Yarışmacı cevap vermek istemezse 1000 lira kazanıp, ertesi gün tekrar yarışma hakkı elde edecek. Şayet yanlış cevap verirse yarışmadan elenecek. Doğru cevap verdiği takdirde ise 5000 liralık ödülün sahibi olacak.

Siz de eğlenirken öğrenmek, bizlerle bu keyifli anlara ortak olmak istiyorsanız "Cevap Soruda" başvuru formuna https://www.tv360.com.tr/cevap-soruda-basvuru adresinden ulaşabilirsiniz.

Dünyanın farklı ülkelerinde yayınlanan ve çok sevilen "Cevap Soruda" Ersin Düzen 'in sunumuyla 1 Kasım Pazartesi'den itibaren hafta içi her akşam 23.00'de 360 ekranlarında.

ERSİN DÜZEN KİMDİR?

2 Haziran 1975'te Zonguldak'ta dünyaya geldi. 1992 yılında Denizli'de radyo programı yapmaya başladı. Denizli Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde okudu. Eskişehir'de kaldığı 4 yıl boyunca birçok yerel radyo ve televizyonlarda çalıştı ve genel yayın yönetmenliği yapmıştır. 1997 yılında İstanbul'da ilk olarak Star TV'de yayınlanan Süper Frikik adlı spor-magazin programını sundu. 1998-1999 yıllarında Kral TV'de VJ'lik de yaptı, 5. Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde sunuculuk yaptı. Bi-Daha, Televole ve Telegol programlarını sunarken, Star'da UEFA Şampiyonlar Ligi ve aynı grubun diğer televizyonu Teleon'da Süper Lig maçlarını anlattı. 1998-1999 yılında Star'da yayınlanan Yıkılmadım isimli dizide de rol aldı.Daha sonra Star'dan atv'ye transfer oldu. Ahmet Çakar, Kazım Kanat ve Gürcan Bilgiç'le beraber Santra programında Süper Lig maçlarını yorumladı. Aynı dönem atv'de milli takımın maçlarını ve grubun diğer televizyonu Kanal1'de ise 2006 FIFA Dünya Kupası maçlarını anlattı.

2007 yılında NTV ve NTV Spor'da Serie A ve La Liga maçlarını anlatmaya başladı. Pazar akşamları NTV Spor'da Sergen Yalçın ile birlikte Futbol Pazarı programında Süper Lig maçlarını, salı akşamları ise NTV Spor'da Güntekin Onay ile birlikte Gol programında UEFA liglerini yorumladı. Hafta içi dört gece Spor Gecesi isimli programı yaptı.

Ocak 2011'de TRT'ye transfer oldu. Cumartesi ve Pazar akşamları TRT 1'de yayınlanan Stadyum adlı programın sunuculuğunu yapmaya başladı. TRT 1'de Leyla ile Mecnun dizisinde 3 bölüm konuk oyuncu olarak yer aldı. 2015 yılında yayınlanmaya başlayan 'Bak Hele Bak' adlı tiyatro tarzı komedi programında konuk oyuncu olarak görev aldı. TRT 1'de her gün yayınlanan İyi Şeyler adlı programın sunuculuk görevini gerçekleştirdi. TRT1 ve TRT Spor'da Cumartesi, Pazar ve Pazartesi akşamları Stadyum programını hazırladı ve moderatörlüğünü yaptı. Ersin Düzen 10 Ağustos 2021 tarihinde Twitter hesabından TRT'den ayrıldığını açıkladı.

Ersin Düzen, 1 Kasım Pazartesi tarihinden itibaren 360 ekranlarında "Cevap Soruda" programı ile sevenleriyle buluşmaya devam edecek.

Etiketler : Cevap Soruda Ersin Düzen Radamel Falcao
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX