0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Aralık 2018 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:17 Aralık 2018 Pazartesi 08:04:00

Çekici teröründe son nokta

İstanbul Kağıthane’de park halindeki otomobil, içindeki çocukla birlikte çekiciye yüklendi. Otoparka kadar götürülen çocuk ailesine, ceza ödendikten sonra teslim edildi.

Özellikle büyük şehirlerde çekicilerin, tolerans gösterilebilecek durumlarda bile araçları çekmesi vatandaşı çileden çıkarıyor. Yol kenarına park edilen araçlar, içi kontrol edilmeden karga tulumba çekiliyor. Sağlam araçlarını çizik ve darbeli olarak teslim almalarının yanı sıra görevlilerin kaba ve sorumsuz davranışları tehlikeye davetiye çıkarıyor. 

NE YAPTIYSA İKNA EDEMEDİ 

İstanbul Kağıthane’de önceki gün bir otomobil, arka koltukta uyuyan 3 yaşındaki çocukla birlikte çekiciye yüklendi. Markete gitmek için kısa süreliğine park ettiğini söyleyen kadın sürücü, içinde çocuğu olduğunu belirtmesine rağmen görevlileri aracını indirmeleri konusunda ikna edemedi. Görevliler aracı otoparka kadar içindeki çocukla birlikte götürdü. 

AYNI SOKAKTA İKİNCİ SKANDAL 

Çekicinin peşinden yediemin otoparkına giden anneye, burada iddiaya göre kesilen cezayı ödemeden çocuğunu alamayacağı söylendi. Küçük çocuk, babası cezayı ödedikten sonra ailesine teslim edilirken, aynı sokakta bir gün arayla bir skandal daha yaşandı. Yol kenarına park edilmiş araç, içindeki çocukla birlikte çekiciye yüklenmek istendi. Koşarak aracının yanına gelen anne, 5 metre ilerdeki bir markete girmek için araçtan indiğini belirterek görevlileri ikna etmeye çalıştı. Uzun süre dil döktükten sonra çocuğunu almayı başaran kadın, aracını ise cezayı ödedikten sonra teslim alabildi. 

AİLELER DE SORUMLU 

Araçta yalnız bırakılan birçok çocuk daha önce havasızlıktan hayatını kaybetti ya da son anda kurtarıldı. Buna rağmen, ailelerin aynı ölümcül hatayı yapmaya devam etmesi büyük tepki çekti.

CANINI HİÇE SAYDILAR

Trabzon'da sigortası olmadığı gerekçesiyle aracı çekiciye yüklenmek istenen Şenol Şeker, görevlilere yalvarıp kendisine poliçeyi yenilemek için birkaç dakika vermelerini istedi. İkna edemeyince de çekicinin kaldıracına çıktı. Görevliler otomobili kaldıracın üzerindeki sürücüyle birlikte 3 km. uzaklıktaki otoparka kadar götürdü. Düşme tehlikisi geçiren adam duruma isyan etti.

YÜKLERKEN HURDAYA ÇIKARDILAR

Bursa Mudanya’da hatalı park nedeniyle çekicinin üzerine yüklenmek istenen bir otomobil 2 metreden yere düşürülmüş, araçta büyük maddi hasar meydana gelmişti. O anlar vatandaşlar tarafından kaydedilmişti. 

TARTIŞTIĞI SÜRÜCÜYÜ EZDİ

Sakarya Geyve’de, otomobil sürücüsü Fevzi Mumluoğlu ile çekici sürücüsü H.K. trafikte yol verme tartışması yüzünden tartıştı. Bu sırada kaza ihbarı alan H.K, bölgeden ayrılırken Mumluoğlu da onun peşine düşerek yolunu kesti. İddiaya göre kazaya yerine gideceğini söyleyen H.K, ondan yoldan çekilmesini istedi. Talebi reddedilince de Mumluoğlu’nu ezdi. Otomobil sürücüsü hayatını kaybederken, H.K. sorgulanmak üzere karakola götürüldü. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX