0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Nisan 2019 Pazar 16:22:00 - Güncelleme:21 Nisan 2019 Pazar 17:57:00

Canan Kaftancıoğlu darbe girişimi için attığı mesajları savundu

CHP'nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 15 Temmuz'da kalkışılan darbe girişimi hakkında attığı iğrenç tweetleri savundu. Yaptığı paylaşımların kendisine ait olduğunu ifade eden Kaftancıoğlu, "Bu mesajlar parti politikalarıyla ayrı düşmüyor" dedi.

CHP'nin İslamofobik İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 15 Temmuz direnişine dair skandal paylaşılarını savundu. Kaftancıoğlu, darbe gecesi tweetlerine dair, "Ben attım ve doğrudur. Bugün de ne kadar haklı olduğumu görüyorum." dedi.
 

"BU CHP'NİN PARTİ POLİTİKASIDIR"

Ekrem İmamoğlu'nun yanından ayırmadığı Kaftancıoğlu, skandal açıklamaları için "Açıklamalarımın parti politikalarıyla ayrışan hiçbir yanı yok" ifadelerini kullandı.

Canan Kaftancıoğlu, 15 Temmuz hain darbe kalkışması sırasında, ülkesini FETÖ maskeli emperyalistlere teslim etmeyen Müslüman Türk halkına, "kafa kesen DAEŞ teröristi" muamelesi yapıyordu.

Kaftancıoğlu şu skandal tweetleri atmıştı:

"Tekbir getirerek boğaz keserek mi demokrasi mücadelesi verilir. İnandığınız Allah'ınız sizin de belanızı versin."

(AA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX