0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Temmuz 2019 Salı 12:47:00 - Güncelleme:23 Temmuz 2019 Salı 12:51:00

Çağla Şıkel'in paylaşımına takipçileri inanamadı!

Çağla Şıkel'in Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafa takipçileri inanamadı. Takipçileri ünlü mankene inanamayınca "Gerçekse video paylaş" yorumunu yaptı.

Ünlü manken Çağla Şıkel, Instagram hesabını aktif olarak kullanıyor. Şıkel, bir köpek ile çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. 

TAKİPÇİLERİ İNANMADI

Takipçilerden bazıları ünlü mankenin fotoşopla köpeği yanına eklediğini öne sürdü.

Hatta bazı takipçiler, 'Gerçekse video paylaş' yorumunu yaptı. Bunun üzerine Çağla Şıkel, aynı köpekle çekildiği videoyu paylaşarak, 'Ben size gerçek demiştim ama evet gerçek olamayacak kadar güzel' açıklamasını yaptı.

'ZAMANI GELİNCE KAPIYI ÇALAR'

Öte yandan, Çağla Şıkel, Hello dergisine yaptığı açıklamada, "Hayatla ilgili çok fazla endişe ve korkum yok. Tek başıma da iyiyim, keyifliyim. 'Kapımı aşka kapattım' demek istemiyorum. Aşk, zamanı gelince kapıyı çalar." demişti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX