0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Haziran 2021 Cuma 14:03:00 - Güncelleme:25 Haziran 2021 Cuma 14:03:00

Bülent Turan'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Altında ezileceksin

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Türkiye ile Katar arasında imzalanan askeri protokol üzerinden manipülasyon yaptı. Katarlı gençlerin “Türkiye'de sınavsız tıp okuyabileceği” yalanını yayan Kılıçdaroğlu'na yanıt veren AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “YKS'ye saatler kala attığın bu tweetin altında ezileceksin!” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun manipülasyonuna tepki gösterdi. Katarlı gençlerin "Türkiye'de sınavsız tıp okuyabileceği" yalanı üzerinden bir paylaşım yapan Kılıçdaroğlu'na yanıt veren Turan, "YKS'ye saatler kala attığın bu tweetin altında ezileceksin!" dedi.

Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Bülent Turan, Türkiye ile Katar arasında imzalanan protokolün askeri personel ve askeri öğrencileri kapsadığını ve yeni bir protokol olmadığını belirterek şunları kaydetti:

"YKS'ye saatler kala attığın bu tweetin altında ezileceksin! Siyasetini, yalan dilini biz çekelim, eyvallah; ama milyonlarca gencimizin sınav öncesi moral ve motivasyonunu bozmaya hakkın yok! Protokol, iki ülke arasındaki askeri personel ile askeri öğrencileri kapsıyor ve yeni değil."

Etiketler : bülent turan kemal kılıçdaroğlu katar
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX