0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Temmuz 2021 Pazartesi 11:25:00 - Güncelleme:26 Temmuz 2021 Pazartesi 11:25:00

Bugün Karadeniz ve Doğu Anadolu'da sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji 26 Temmuz tarihli hava durumu raporu yayımlandı. Son hava durumu tahminlerine göre; bugün Karadeniz kıyıları, Sakarya, Sivas, Kars, Ardahan, Niğde ve Kayseri'de sağanak beklenirken ülkenin Ege ve Akdeniz kesimlerinde ise sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği öngörülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü; bugün Doğu Anadolu Bölgesi'nde, Kars ve Ardahan'da sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, havanın parçalı ve az bulutlu olacağı bölgede, öğle saatlerinden sonra Kars ile Ardahan çevreleri aralıklı, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Hava sıcaklığının mevsim normallerinde seyredeceği bölgede, rüzgar kuzeyden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

Gün içinde en yüksek sıcaklığın Iğdır'da 37, Erzincan'da 36, Ağrı'da 35, Erzurum'da 34, Kars'ta 33 ve Ardahan'da 29 derece olması ön görülüyor.

SICAKLIKLAR EGE VE AKDENİZ'DE ARTIYOR

Hava sıcaklığı Ege ve Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde ise mevsim normalleri civarında seyredecek.

Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

26 TEMMUZ HAVA DURUMU

İSTANBUL 32°C

Parçalı ve az bulutlu

ANKARA 31°C

Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı bulutlu

İZMİR 36°C

Az bulutlu ve açık

ANTALYA 36°C

Az bulutlu ve açık

TRABZON 29°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DİYARBAKIR 41°C

Az bulutlu ve açık

Etiketler : DOĞU KARADENİZ AKDENİZ İÇANADOLU YAĞANAK YAĞMUR
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX