0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Aralık 2018 Salı 16:11:00 - Güncelleme:26 Aralık 2018 Çarşamba 17:09:00

Güneş Gazetesi'nin "Bu da Sezgin'in Hendek'i" manşeti Sezgin Tanrıkulu'nu küplere bindirdi

Sakarya Hendek'te öldürülen bir Kürt vatandaşın üzerinden PKK’lı trollerin başlattığı kaos kampanyasına attığı tweetlerle destek veren isimlerden biri de CHP'li eski milletvekili Sezgin Tanrıkulu idi. Güneş Gazetesi Tanrıkulu'nun bu desteğini hendek kalkışmasına da gönderme yaparak manşetine taşıdı. "Bu da Sezgin'in Hendek'i" manşetini attı. "Bu da Sezgin'in Hendek'i" başlığıyla çıkan haber, Hendek kalkışmasında teröristlere destek veren Tanrıkulu'nu adeta küplere bindirdi.

(gunes.com / HABER MERKEZİ)

Sakarya Hendek'te öldürülen bir Kürt vatandaşın üzerinden PKK’lı trollerin başlattığı kaos kampanyasına attığı tweetlerle destek veren isimlerden biri de CHP'li eski milletvekili Sezgin Tanrıkulu idi. Güneş Gazetesi bu desteği manşetine hendek kalkışmasına da gönderme yaparak "Bu da Sezgin'in Hendek'i" manşetini attı. Hendek kalkışmasında teröristleri savunan cenazelerine katılan Tanrıkulu gerçeği yüzüne vuran bu manşete çok kızmış olacak ki Güneş gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler'i tehdit etti.

HESAP VERECEKSİNİZ DİYE TEHDİT ETTİLER SAVURDU

Umarsızca tehditler savuran "Hendek Sezgin" 

"Beni durmaksızın hedef gösteren tüm yayın yönetmenlerine uzun ömürler diliyorum, ama bugün ama yarın veya başka bir zaman bağımsız ve tarafsız bir yargı önünde hukuk çerçevesinin dışına çıkmadan hesap vereceksiniz. Bonus olarak da bir ev ödevi veriyorum" diyerek pişkinliğini bir kez daha ortaya koydu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX