0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Kasım 2017 Perşembe 15:44:00 - Güncelleme:25 Kasım 2017 Cumartesi 14:52:00

Ümit Özdağ "İYİ"ce zıvanadan çıktı, Suriyeli mültecileri hedefe oturttu

Fetullahçı Terör Örgütü’nün alenen desteklediği, hatta 15 Temmuz’dan önce MHP’nin başına geçirmek istediği Meral Akşener'in kurduğu İYİ partinin Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, Suriyeli mülteci kardeşlerimiz hakkında çirkin ifadeler kullandı.

GÜNEŞ

Özdağ, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Esed rejiminden kaçarak ülkemize sığınan mülteci kardeşlerimizle ilgili bir paylaşımda bulundu.Özdağ paylaşımında Suriye'de açlık çeken mültecilerin Türkiye'ye gelince aşırı iyi bakıldıkları için obez olduğunu yazdı.

 

 

 

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

 

Çirkin paylaşım sonrası sosyal medya kullanıcıları Özdağ'ı tepki yağmuruna tuttu ve "Böyle mi İYİ gelecek, bu faşist bakış açısı değil iyi gelmek bizi hasta eder hasta" yorumlarına neden oldu.

AĞZININ PAYINI MÜLTECİ OLAN BOŞNAK GAZETECİ VERDİ

Boşnak gazeteci Emine ŞeçeroviçKaşli, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Özdağ'ı da mentionlayarak "95'te mülteci olarak Bosna'dan Türkiye'ye geldiğimde çocuktum. Dört yıldır savaşta doğru düzgün yemek görmemiş bir çocuktum. Ve Türkiye'de yemeğe kavuşunca ben de "obez" bir mülteci olmuştum. "Ayıp etmişim" değil mi? sorusunu yöneltti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX