0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Ekim 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:10 Ekim 2019 Perşembe 08:00:00

"Bölgeye huzur ve istikrar gelecek"

MHP lideri Bahçeli, "Türkiye Cumhuriyeti kutlu bir sefere çıkmıştır" değerlendirmesinde bulundu. 

Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin açıklamada bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Türkiye Cumhuriyeti, bekasını ve milli varlığını çok ciddi şekilde tehdit eden hain ve bölücü örgütleri yuvalandığı ve saklandığı coğrafi alanlarda etkisiz hale getirmek için kutlu bir sefere çıkmıştır. Türk milleti, ihmal ve inkarı mümkün olmayan büyük bir varoluş mücadelesinin tam ortasındadır” ifadesini kullandı. 

TERÖRÜN KÖKÜ KAZINACAK 

MHP lideri yazılı açıklamasında, “Uluslararası hukuk ve meşruiyet ölçülerine harfiyen uygun olan Barış Pınar Harekatı'yla, Suriye'nin kuzeyinde ülkemizin kara sınırlarına paralel olacak şekilde hem güvenli bölge tesis edilecek hem de bölgeye huzur, sükunet ve istikrar yerleşmiş olacaktır. Türk Silahlı Kuvvetleri'yle Suriye Milli Ordusu eşgüdüm ve işbirliği halinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerinin kökünü kazımak hedefiyle muazzam bir harekatın içindedir” değerlendirmesinde bulundu. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX