0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Ekim 2019 Cuma 15:39:00 - Güncelleme:31 Ekim 2019 Perşembe 10:49:00

Bekçilik sözlü mülakat sonuçları ekranı

Bekçilik sözlü mülakat sonuçları, sınava giren adaylar tarafından heyecanla bekleniyor. 2019/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği için başvuran adaylar öncelikle yazılı sınava girdi. Yazılı sınavı geçen bekçiler sözlü sınava katılma hakkını kazandı.

Bekçilik sözlü mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? merak ediliyor.Bekçilik sözlü mülakat sınavına giren adaylar sonuçların açıklanmasını bekliyor. Bekçilik sözlü mülakat sonuçları, açıklandıktan sonra e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden öğrenebilecek. Bekçilik sözlü mülakat sonuçları ile ilgili gelişmeler haberimiz içerisinde yer alıyor.

BEKÇİLİK MÜLAKAT SONUÇLARI EKRANI

MEMUR ALIMI İLANLARI İÇİN TIKLAYIN.

 

BEKÇİLİK MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bekçilik mülakat sonuçlarına dair Polis Akademisi'nde bir açıklama yer almıyor. Mülakat sonuçları tüm mülakatların tamamlanmasının ardından sonuçlar belli olacak. Tüm bu değerlendirme sürecinin tamamlanmasının ardından bekçilik sözlü mülakat sonuçlarının ekim sonu ve kasım ayının başlarında açıklanması bekleniyor.

BEKÇİLİK MÜLAKATLARI NE ZAMAN?

2019/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı kapsamında adaylar sözlü sınavına katılacakları sınav merkezlerini T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir. İlan edilen tarihte ve sınav merkezinde adaylar sözlü sınavına katılacaklardır. 

Adaylar Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir.

 

BEKÇİLİK SÖZLÜ SINAV BELGESİ İÇİN TIKLAYIN.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX