0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Ekim 2019 Cumartesi 07:03:00 - Güncelleme:31 Ekim 2019 Perşembe 10:48:00

Bekçilik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

Bekçilik mülakat sonuçları için geri sayım sürüyor. Bekçilik mülakat sonuçları açıklandı mı? Bekçilik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? sorularının yanıtı güncel olarak araştırılan konular arasında yer alıyor. Bekçi olmak isteyen ve mülakat sınavına giren adaylar heyecanla sonuçların açıklanmasını bekliyor.

Bekçilik mülakat sonuçları açıklandı mı? Bekçilik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. 30 Eylül tarihinde başlayan bekçilik sözlü mülakatları, 12 Ekim'de sona erdi. Bekçi olmak isteyen ve mülakat sınavına giren adaylar heyecanla sonuçların açıklanmasını bekliyor. Sonuçlar Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden açıklanacak. Bekçilik mülakat sonuçları ile ilgili son gelişmeler haberimiz içerisinde yer alıyor. 30 Eylül tarihinde başlayan bekçilik sözlü mülakatları, 12 Ekim'de sona erdi. Yazılı sınav sonrası sözlü sınava katılan bekçi adayları kendilerine sorulan sorulara göre ortalama üç dakika içerisinde verdiler. 

MEMUR ALIMI İLANLARI İÇİN TIKLAYIN.

BEKÇİLİK MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Polis Akademisi'nden bekçilik sözlü mülakat sonuçlarına dair gelen bir duyuru bulunmuyor. Sözlü mülakat sonuçlarının ekim sonu ve kasım ayının başlarında açıklanması bekleniyor.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX