0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Ağustos 2021 Çarşamba 21:41:00 - Güncelleme:12 Ağustos 2021 Perşembe 00:58:00

Başkan Erdoğan'dan sel bölgesindeki vatandaşlara uyarı

Başkan Erdoğan, Batı Karadeniz'de yaşanan sel felaketiyle ilgili açıklama yaptı. Vatandaşları uyaran Erdoğan, "Zorda kalmadıkça karayollarını tercih etmeyin, çünkü her an heyelan olabilir" dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Bartın, Kastamonu ve Sinop'ta yaşanan sel felaketiyle ilgili açıklama yaptı.

Erdoğan, tüm kurumların bölgede çalışma yürüttüğünü söyledi. "Tüm bakan arkadaşlarımız, AFAD, hepsi şu anda oradalar" dedi.

SEL BÖLGESİNDEKİ VATANDAŞLARA UYARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal D ve CNN Türk ortak yayınında sel bölgesindeki vatandaşlara çağrı yaptı.

Erdoğan, "Vatandaşlarıma bir şeyi hatırlatmak istiyorum, zorda kalmadıkça karayollarını tercih etmeyin, çünkü her an heyelan olabilir" açıklamasını yaptı.

YANGINLARLA MÜCADELE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son dönemde alevlere teslim olan orman yangınlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Yangınların çoğunun kontrol altına alındığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yangınları çıkaranlar arasında ailesinde terör örgütü ile iltisaklı kişiler var. Yürüyen soruşturmalarda gözaltına alınanlar, tutuklanan kişiler var" açıklamasını yaptı.

Erdoğan'dan telefon diplomasisi

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani ve İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

AFGANİSTAN CUMHURBAŞKANI GANİ İLE GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Türkiye-Afganistan ilişkileri ve bölgesel gelişmeler ele alındı.

Orman yangınları dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini ileten Afganistan Cumhurbaşkanı Gani'ye teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afganistan'ın biran evvel hak ettiği barış ve istikrara kavuşması için Türkiye olarak dost ve kardeş Afgan halkının yanında olmayı sürdüreceklerini ifade etti.

İRAN CUMHURBAŞKANI REİSİ İLE GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi göreve başlamasından dolayı tebrik etti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Reisi ile telefonda görüştü.

Türkiye-İran ilişkileri ve bölgesel gelişmelerin ele alındığı görüşmede Erdoğan, Reisi'yi göreve başlaması dolayısıyla tekrar tebrik etti.

İbrahim Reisi'nin cumhurbaşkanlığı döneminde Türkiye-İran ilişkileri ve bölgesel iş birliğinin her alanda daha da güçleneceğine inandığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek Düzeyli Konsey'in stratejik iş birliği bakımından büyük role sahip olduğunu vurguladı.

Etiketler : başkan erdoğan sel bölgesi Yangınlar
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX