0530 708 54 54
0530 708 54 54
30 Ocak 2019 Çarşamba 13:21:00 - Güncelleme:30 Ocak 2019 Çarşamba 14:00:00

Başkan Erdoğan'dan Fazıl Say açıklaması: Linç kampanyası başlattılar

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Mülki İdare Amirleri Buluşması'na katıldı. Erdoğan, Fazıl Say'ın konserine gitmesinden sonra belli odaklarca yapılan saldırılara karşı, "Sanatçımızın yanında yer almaktan memnuniyet duydum. Ama konsere katıldığım için malum çevreler bir linç kampanyası başlattı" dedi.

Başkan Erdoğan, ünlü piyanist Fazıl Say'ın konserine gitmesinden dolayı Say'a yapılan linçlere karşı cevap verdi.   

Başkan Erdoğan'ın Fazıl Say hakkında yaptığı konuşma:

"Ülkemizde sosyal gerilimi düşürecek çabalar bazılarını çok öfkelendiriyor. Bu kesimler kendi ipoteklerinde olduklarını düşündükleri alanlarda başkalarının varlık göstermesini söz söylemesini kabul edemiyor. Bunlara göre sanatçı kendilerine hizmet ettiği sürece sanatçıdır.Kalıplarına sığmayan herşeye düşmanlık etmeyi muhaliflik sanarlar. Biz milletimizin safında yer  alarak yolumuza devam edeceğiz. 

Geçtiğimiz hafta dünya çapındaki sanatçılardan Fazıl Say'ın konserine iştirak ettim. Bu konserde gerçekten güzel bir müzik ziyaretini yaşadık. Cumhurbaşkanı olarak ülkemizi temsil eden sanatçımızın yanında yer almaktan memnuniyet duydum. Ama konsere katıldığım için malum çevreler bir linç kampanyası başlattı. Bizim gelenekli sanatlarımızla modern sanatlara verdiğimiz değer ortadadır." 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX