0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Ağustos 2020 Cuma 14:22:00 - Güncelleme:28 Ağustos 2020 Cuma 14:59:00

Başkan Erdoğan: Nasipse pazartesi günü Giresun'da olacağım

Kaynak: DHA

ABONE OL

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Giresun birçok ilçesiyle büyük bir felaket yaşadı. Rabbim yardımcıları olsun, nasipse pazartesi günü Giresun'da olacağım' dedi.

Başkan Erdoğan, cuma Namazını Büyük Çamlıca Camii'nde kıldı. Namaz sonrasında cemaati selamlayarak koronavirüs önlemlerine karşı uyarıda bulundu.

"GİRESUN'A GİDECEĞİM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Giresun birçok ilçesiyle büyük bir felaket yaşadı. Rabbim yardımcıları olsun, nasipse pazartesi günü Giresun'da olacağım."

Başkan Erdoğan, koronavirüs önlemlerine karşı uyarıda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma Namazını Büyük Çamlıca Camii'nde kıldı. Namaz sonrası kısa bir açıklama yapan Erdoğan 'Ülkemiz her alanda ekonomide, ulaşımda, enerjide devamı gelecek geliyor. Her geçen gün daha iyi konuma geliyoruz. Sizlerden dua bekliyoruz, bizler de bu yolda azimle yürüyoruz. dedi.

Erdoğan saat 13.00 sıralarında Kısıklı'daki konutundan çıktı. Erdoğan, cuma namazı için Büyük Çamlıca Cami'ne geçti.

Erdoğan, namaz sonrasında cemaati selamlayarak kısa bir konuşma yaptı. Erdoğan, "Farklı bir dönemden geçiyoruz. Bu salgın döneminin içinde bizim istirhamımız bu uyarılara lütfen dikkat edersek çok hayırlı olacaktır. Gerek vefatlar gerek hastanede yatan vatandaşlarımızı ülkemiz milletimiz için bir uyarı. Bizim de Müslümanlar olarak bu uyarılardan nasibimizi almamız, hassas olmamız lazım. Dünyada bu konuda en hassas bizim olmamız lazım. Sağda solda konuşulanlara hiç dikkate almayın. Ülkemiz her alanda ekonomide, ulaşımda, enerjide devamı gelecek geliyor. Her geçen gün daha iyi konuma geliyoruz. Sizlerden dua bekliyoruz, bizler de bu yolda azimle yürüyoruz" dedi.

Etiketler : Başkan Erdoğan Büyük Çamlıca Cami cuma namazı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX