0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Eylül 2020 Cuma 13:52:00 - Güncelleme:19 Eylül 2020 Cumartesi 12:35:00

Başkan Erdoğan'dan aşı açıklaması: Yılbaşından sonra olumlu sinyaller alacağımızı görüyoruz

Başkan Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Devam eden aşı çalışmaları hakkında konuşan Başkan Erdoğan 'Yılbaşından sonra olumlu sinyaller alacağımızı görüyoruz' dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorunlarını yanıtladı. Oruç Reis'i bakım için limana çektiysek bunun bir anlamı olduğunu belirten Başkan Erdoğan, "Oruç Reis'in bakım için çekilmesi bizim sismik araştırmalarımıza ara vereceğimiz anlamına gelmez. Bakımdan sonra Oruç Reis görevine geri dönecektir." dedi. Miçatokis'i de uyaran Başkan Erdoğan, "Eğer olumlu bir tavır varsa görüşmekten çekinmeyiz. Ama Miçotakis adalarda gövde gösterisi yaparsa biz daha büyüğünü yaparız." ifadelerini kullandı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı çıkışında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakımdan sonra Oruç Reis'in görevine geri döneceğini belirten Erdoğan, Yunanistan'la ilgili ise, "Eğer olumlu bir tavır varsa görüşmekten çekinmeyiz. Ama Miçotakis adalarda gövde gösterisi yaparsa biz daha büyüğünü yaparız." dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Ne yazık ki uyarılarımıza halkımız ciddi manada dikkat etmedi.

Dikkat edilen illerde vaka sayılarının düştüğünü gördük. Biz biraz gevşetince bu defa da başta Ankara, İstanbul olmak üzere bir anda vaka sayılarının yükselmeye başladığını gördük.

Mecburen şimdi tekrar işi sıkmak zorundayız.

O yüzden Bilim Kurulu, Sağlık Bakanlığı tedbirleri artırmak durumunda.

Gerek toplu taşım gerek düğün nikah salonu gibi yerlerdeki yaklaşımlarımız daha kararlı hale getirdik.

Bunu keyfi yapmıyoruz. Sadece halkımıza olan duyarlılığımızdandır. Halkımız bir sıkıntı yaşamasın bundan dolayıdır.

Etiketler : 0
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX