0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Temmuz 2021 Çarşamba 15:02:00 - Güncelleme:21 Temmuz 2021 Çarşamba 15:02:00

Başkan Erdoğan: Türkiye henüz yeni varyantların pençesine düşmüş değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti teşkilatlarıyla bayramlaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Türkiye henüz yeni varyantların pençesine düşmüş değil. Ek tedbirlere gerek kalmadan atlatacağız' dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Salgın çeşitli ülkelerde yeni varyantlarla yükselişe geçse de Türkiye henüz bu tehdidin pençesine düşmüş değildir." dedi.

Erdoğan'ın burada yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şöyle:

"Kurban Bayramı'na hasta, vefat sayılarını düşürerek girdik. Salgın çeşitli ülkelerde yeni varyantlarla yükselişe geçse de Türkiye henüz bu tehdidin pençesine düşmüş değildir.

Organize sanayi bölgelerinde sürekli yer açma çalışmaları var. Bunlar istihdamı olumlu etkiliyor. Kıbrıs'ta icra ettiğimiz program pek çok açıdan önemliydi. Kıbrıslı kardeşlerimiz kendilerini aldatanlara yanıt verdiler. Kıbrıs Türkleri'nin masadaki tek talebi egemen devlet statüsünün tanınmasıdır.

Kıbrıs'ta icra ettiğimiz program pek çok açıdan önemliydi. Kıbrıslı kardeşlerimiz kendilerini aldatanlara yanıt verdiler. Artık Kıbrıs Türklerinin uluslararası görüşmelerde masadaki tek talebi egemen devlet statülerinin tanınmasıdır. Bunun dışındaki tüm teklifler geçerliliğini yitirmiştir. Artık Kuzey Kıbrıs-Güney Kıbrıs diye bir olay kalmadı."

Artık Kuzey Kıbrıs-Güney Kıbrıs diye bir olay kalmadı. Kıbrıs Türkü'nü azınlık görmeye devam eden Rumlardı. Kıbrıs Türk Devleti'nin geniş tanınırlığa ulaşması için gerekeni yapacağız."

Etiketler : başkan erdoğan kktc varyant korona türkiye
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX