0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Ağustos 2020 Perşembe 00:32:00 - Güncelleme:27 Ağustos 2020 Perşembe 00:43:00

Başkan Erdoğan, Trump ile Doğu Akdeniz'i görüştü: Bölgede istikrarsızlığı yaratan taraf Türkiye değil

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda görüştü. Başkan Erdoğan görüşmede, Doğu Akdeniz'de istikrarsızlığı yaratan tarafın Türkiye olmadığını hatırlattı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Doğu Akdeniz hakkında Trump'a net bir cevap veren Başkan Erdoğan, İstikrarsızlığı yaratan tarafın Türkiye olmadığını belirtti..

Başkan Erdoğan ve ABD Başkanı Trump telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Trump arasındaki telefon görüşmesinde Doğu Akdeniz ve bölgesel konuların ele alındığı açıklandı.

"İSTİKRARSIZLIĞI YARATAN TÜRKİYE DEĞİL"

Başkan Erdoğan-Trump görüşmesinde, ikili meselelerin yanı sıra Doğu Akdeniz başta olmak üzere bölgesel gelişmeler ele alındı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan görüşmede, Doğu Akdeniz'de istikrarsızlığı yaratan tarafın Türkiye olmadığını hatırlattı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan görüşmede, Doğu Akdeniz'de istikrarsızlığı yaratan tarafın Türkiye olmadığını hatırlatarak, Türkiye'nin, gerginliğin azaltılmasından ve diyalogdan yana olduğunu attığı somut adımlarla kanıtladığını vurguladı.

.

Etiketler : başkan erdoğan trump abd
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX