0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Aralık 2021 Salı 11:30:00 - Güncelleme:28 Aralık 2021 Salı 11:30:00

Başkan Erdoğan, TİSK heyetini kabul edecek

Kaynak: AA

ABONE OL

Son Dakika Haberleri.. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol ve beraberindeki heyeti bugün saat 19:00'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul edecek.

TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol ve beraberindeki heyet, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Sayın Vedat Bilgin ile bir araya gelecek.

ÖNEMLİ DEĞERLENDİRMELER YAPILACAK

Ziyarette, çalışma hayatına ilişkin gelişmelerin yanı sıra TİSK ekosisteminin gelecek döneme ait planları hakkında değerlendirmeler yapılması bekleniyor.

MEMUR-SEN HEYETİ İLE DE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Başkan Erdoğan, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve beraberindeki heyeti kabul etmişti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleşen kabule, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de katılmıştı.

Etiketler : TİSK Yönetim Kurulu Başkan Erdoğan Memur-Sen
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX