0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Ekim 2020 Çarşamba 23:15:00 - Güncelleme:14 Ekim 2020 Çarşamba 23:18:00

Başkan Erdoğan, Putin ile 'Karabağ'ı görüştü

Kaynak: AA

ABONE OL

Başkan Erdoğan, Putin ile görüşmesinde Türkiye'nin meselenin (Karabağ) kalıcı bir çözüme kavuşturulmasından yana olduğunu ifade etti.

Başkan Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile bir görüşme gerçekleştirdi. İki liderin görüşmesinde, Azerbaycan-Ermenistan meselesi ile Suriye ve Libya ele alındı.

Başkan Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Başkan Erdoğan, görüşmede, "Ermenistan işgalini kalıcı hale getirmeye çalışıyor" sözlerini kullandı.

"KARABAĞ'DA KALICI ÇÖZÜM VURGUSU"

Başkan Erdoğan, Putin ile görüşmesinde Türkiye'nin, meselenin (Karabağ) kalıcı bir çözüme kavuşturulmasından yana olduğunus söyledi.

Azerbaycan topraklarına saldırarak yeni bir kriz çıkaran Ermenistan'ın yaklaşık 30 yıldır süren işgalini kalıcı hale getirmeye çalıştığını belirterek, Türkiye'nin gerek Minsk Grubu içindeki statüsü gerekse ikili ilişkileri çerçevesinde bu meselenin kalıcı bir çözüme kavuşturulmasından yana olduğunu ifade etti.

"SURİYE'DEKİ İVME MUHAFAZA EDİLMELİ"

Başkan Erdoğan, Suriye krizinin siyasi çözüm sürecinde yakalanan ivmenin muhafaza edilmesi gerektiğini de vurguladı.

Etiketler : başkan erdoğan putin türkiye
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX