0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Temmuz 2021 Çarşamba 12:35:00 - Güncelleme:14 Temmuz 2021 Çarşamba 12:47:00

Başkan Erdoğan'dan FETÖ mesajı: Son mensubu etkisiz hale gelene kadar takip edeceğiz

Başkan Erdoğan, "Diğer terör örgütleriyle mücadelemizi nasıl tavizsiz ve kararlı bir şekilde yürütüyorsak FETÖ'yü de aynı şekilde son mensubu etkisiz hale gelene kadar takip edeceğiz" dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

"TBMM'nin 27'nci dönem çalışmaları verimli şekilde sürüyor. 188 kanun teklifini kabul etmiştir. Bu tekliflerin 108'i uluslararası anlaşma onayıdır. TSK için 17 tezkere kabul edilmiştir. RTÜK, Kişisel Verileri Koruma Kurulu, HSK üyeleri seçimlerini yapan Meclisimiz Sayıştay'ın yeni başkanını belirlemiştir. Meclis iç tüzüğü değişikliği ve 11'inci kalkınma planı Genel Kurul'da onaylanmıştır. Yazılı soru önergelerinden 31 binden fazlası cevaplanmıştır. Bu yasama yılında Meclisimiz 101 birleşimde 650 saat çalışmış, görüşmeler 31 bin sayfayı geçen tutanaklarda kayıt altına alınmıştır. Pek çok önemli düzenleme bu dönemde yürürlüğe girmiştir. Bu konudaki gayretleriniz ve fedakarlıklarınız için teşekkür ediyorum.

Mahşeri vicdanın en düzeydeki temsilcisi olan TBMM'nin medeni bir çalışma ikliminde çalışmalarını sürdürmesine önem veriyoruz. Yasama ve yürütme arasındaki iletişimin güçlendirilmesi olumlu netice vermektedir. Her gün bir bakanımızın Meclis'te bulunmasını sağlayarak talep ve tespitlerin en düzey muhatabına ulaştırılmasını temin ettik. Biz de milletvekillerimizle kahvaltılı sohbet toplantımızı başlattık ve devam ediyor. Ekimde Meclis açıldığında bu toplantıları yeniden başlatacağız. Buluşmalarımızda sizlerle özgürce sohbet edecek, fikir alışverişinde bulunacağız.

"İL ZİYARETLERİMİZİ HIZLANDIRDIK"

Salgın tehdidinin azalmasıyla il ziyaretlerimizi de hızlandırdık. Zonguldak, Hatay, Sakarya ve Diyarbakır'da çok güzel, coşkulu heyecanlı programlar gerçekleştirdik. Bu hafta sonu Erzurum'da olacağız. Sizlerden de kendi şehirlerinizi kucaklamanızı, teşkilatlarımızı harekete geçirmenizi istiyorum. Erken kalkan yol alır. Biz hiçbir zaman vatandaşımızın kapısına seçimden seçime giden bir parti olmadık, olmayacağız. Yılın her günü ana kademesinden tüm teşkilatlarımızla, milletvekillerimizle sahayı güçlü bir şekilde tutmak mecburiyetindeyiz. Bizim boş bıraktığımız her alanı karşı tarafından yalan ve iftirayla doldurduğunu unutmamalıyız.

"KARALAMA KAMPANYALARINI BAŞLARINA GEÇİRECEĞİZ"

CHP ve şürekâsı kendilerince yakaladıkları fırsatlarını değerlendirmek için yalan ve iftira çıtasını yükselterek milletimizin zihnini bulandırmaya çalışıyor. Yurt dışındaki kimi çevrelerden aldıkları desteklerle bu kesimin gerçek yüzünü milletimize göstermek boynumuzun borcudur. Onların gündemlerinin peşine takılmayacak sadece hakikatleri ortaya koyarak sergilenen oyunu bozacağız. CHP içinde yaşanan taciz, tecavüz, hırsızlık, istismarı gözden kaçırmak için başlattıkları karalama kampanyalarını başlarına geçireceğiz.

"SİYASİ HIRSIZLIK DAHA DA KÖTÜ"

Karşımızda hala yalan, çarpıtma politikası dışında bir muhalefet yok. Biz kimin ne dediğine, ne yaptığına, hangi oyunun aparatı haline dönüştüğüne bakmıyoruz. Biz kendi işimizi yapıyoruz. hangi yeni hizmetleri kazandıracağımıza bakıyoruz. Milletimizin hangi talebi varsa onu yerine getirmenin yollarını arıyoruz. Vizyonumuzla birlikte ülkemizi hak ettiği dünyaya çıkarmayı hedefliyoruz. Çünkü biz derdi insan olan derdi ülke olan derdi hizmet olan bir ittifakız.

Her türlü hırsızlık elbette kötüdür ama siyasi hırsızlık, hizmet hırsızlığı daha da kötüdür

Sanayi üretimi bir kez daha rekor seviyede artarak ülkemizin gücünü ilan etti. Biz ekonomiyi böyle konuşuyoruz, böyle kantara çıkarıyoruz. Ekonominin bel kemiği olan sanayi ile devam ediyoruz. Türkiye adım adım hedeflerine yaklaşıyoruz.

"FETÖ'YE İZİN VERMEYECEĞİZ"

Yarın 15 Temmuz darbe girişiminin 5. yıldönümü. Meclisimiz o gece gösterdiği duruşla gazilik unvanını hak ettiğini gösterdi. Orta Asya'dan tüm finans olaylarını koordine eden ismi yakaladık. FFETÖ'yü son mensubunu etkisiz hale getirene kadar takip etmeye devam edeceğiz. Din kisvesi altında milletimizi sömürenlere izin vermeyeceğiz. Dinimizin kutsiyetiyle yıllarca sömürdüler. 15 Temmuz'da kaç kardeşimiz şehit oldu. Şehitlerimizin tamamına Allah'tan rahmet diliyorum.

Etiketler : başkan erdoğan grup toplantısı TBMM Grup Toplantısı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX