0530 708 54 54
0530 708 54 54
01 Temmuz 2020 Çarşamba 21:42:00 - Güncelleme:01 Temmuz 2020 Çarşamba 22:00:00

Başkan Erdoğan: Onlar film çevirsinler, biz tarih yazacağız

Kaynak: AA

ABONE OL

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, muhalefet liderlerinin sosyal medya düzenlemesine ilişkin paylaşımlarına göndermeli bir cevap verdi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda sosyal medyada düzenleme gerektiğini belirtmiş ve hukuki çalışmaların yapılacağını duyurmuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarının ardından, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesaplarından konuya ilişkin göndermeli paylaşımlar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da, muhalefet genel başkanlarının dizi ve film temalı tweetlerine sosyal medya hesabından cevap verdi.

"TARİH YAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Erdoğan paylaşımında, "Onlar dizi izleyip film çeviredursun, biz hizmet edip tarih yazmaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

Etiketler : başkan erdoğan muhalefet film
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX