0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Eylül 2020 Cuma 19:05:00 - Güncelleme:25 Eylül 2020 Cuma 19:17:00

Başkan Erdoğan, Moldova Cumhurbaşkanı Dodon ile telefonda görüştü

Kaynak: AA

ABONE OL

Başkan Erdoğan, Moldova Cumhurbaşkanı Igor Dodon ile telefonda görüştü. Görüşmede, Türkiye-Moldova ilişkilerini geliştirecek ve işbirliğini güçlendirecek konular ele alındı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Moldova Cumhurbaşkanı Igor Dodon ile telefonda görüştü. Görüşmede, Türkiye-Moldova ilişkilerini geliştirecek ve işbirliğini güçlendirecek konular ele alındı.

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Moldova Cumhurbaşkanı Dodon ile telefonda görüştüğü belirtildi.

Erdoğan ve Dodon görüşmesinde, Türkiye-Moldova ilişkilerini geliştirecek ve işbirliğini güçlendirecek konular değerlendirildi.

Görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Moldova ilişkilerini stratejik ortaklık anlayışına uygun şekilde her alanda geliştirmeye kararlı olduklarını ifade etti.

Etiketler : görüşme cumhurbaşkanı başkan erdoğan
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX