0530 708 54 54
0530 708 54 54
30 Ocak 2019 Çarşamba 13:23:00 - Güncelleme:30 Ocak 2019 Çarşamba 15:02:00

Başkan Erdoğan'dan Mülki amirlere önemli uyarı: Sakın telefonunuzu kapatmayın

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Mülki İdare Amirleri Buluşması töreninde konuştu. Mülki amirlere özlük haklarının iyileştirme yönünde müjde veren Başkan Erdoğan ayrıca bir de uyarıda bulundu ve 'Vatandaşla iç içe olun, sakın telefonunuzu kapatmayın' dedi.

İşte Başkan Erdoğan'ın açıklamaları;

"KAYMAKAMLARIMIZIN ÖZLÜK HAKKI SORUNLARI YAKINDA ÇÖZÜLECEK"

Kaymakamlarımız yönetim sistemimizin en uçtaki yetkilisidir. Özlük hakları sorunlarınızı çok yakında neticeye kavuşturacağız.

Onca saldırının başarısız olmasının en büyük nedeni güçlü birlikteliğimizdir. Kaymakamlarımız 15 temmuz gecesi devletlerine, milletlerine olan bağlılıklarını ispatlamışlardır. Kaymakam 8 saat mesai yapmaz. Günün 24 saati vatandaşımızla iç içe olmanızı istiyorum.

"DEVLET-MİLLET ARASINDAKİ UÇURUMUN KAPANMASINDAN RAHATSIZLAR"

Ülkemizde sayısı az ama sesi çok çıkan bir kesim devlet ile vatandaşın arasındaki uçurumun kapanmasından rahatsız oluyor.

"SAYIN FAZIL SAY'IN KONSERİNE GİTTİK, BU MALUM KESİMLER..."

Geçtiğimiz haftalarda ülkemizin yetiştirdiği önemli sanatçılarımızdan olan sayın Fazıl Say'ın konserine gittik. Güzel bir müzik ziyafetini yaşadık. orada olmaktan memnuniyet duyduk ancak malum kesimler şahsıma ve konsere katılanlara vicdana ve edebe sığmayan sözlerle saldırdılar.

Bzler sanat, sanatçı ayrımı yapmadık. Yapmayız. İşte daha geçtiğimiz gün sinema sanatçıları malum yasayla ilgili teşekkür ziyaretinde bulundular. Bu adımlar, AKM'nin yapımı, ve daha birçok attığımız ve sinemamıza çağ atlatan adımlar... Niye yapmadılar daha önce? Çünkü böyle bir dertleri yok. Bugün Türk dizileri dünyanın 156 ülkesine ihraç ediliyor. 500 milyon kişi tarafından izleniyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX