0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ocak 2022 Pazar 20:41:00 - Güncelleme:16 Ocak 2022 Pazar 20:41:00

Başkan Erdoğan: 'Kandil'i başlarına yıkacağız' diyen kişi onlarla el ele

Kaynak: TRT Haber

ABONE OL

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, muhalefetin HDP'ye bakış açısına ilişkin, "'Kandil'i başlarına yıkacağız' diyen kişi onlarla el ele" açıklamasını yaptı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Darbeler ve Demokrasi Söyleşisi" kapsamında Aydın'da gençlerle bir araya geldi.

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

27 Mayıs, ülkemizi darbeler, cuntalar, vesayet rezilliğinin içine sokan habis hastalığın ilk atağıdır. Dün, Menderes ve arkadaşlarına hangi ithamları yapıyorlarsa bugün farklı ifadelerle aynı ithamları bize yöneltiyorlar. Kendi siyasi hırsları uğruna ülkeyi Menderes'in idamı ile sonuçlanan bir felakete sürüklemekten çekinmeyenler, hala aynı sinsilikler peşindeler. Bizler bu alçak oyunu bozacak güce eriştik. Milletimizin desteğiyle son 20 yılda ülkemize kazandırdığımız güçlü altyapı sayesinde bu alçak oyunu bozacak döneme geldik.

HDP'Lİ VEKİLİN TERÖRİSTLE FOTOĞRAFI

Bir an önce adım atılsın diye Meclis Başkanı ile konuştum. Dokunulmazlıklarının kaldırılması için sürecin başlatılmasını değerlendirdik. Meclis Başkanımız da bu konuda kararlı.

MUHALEFETİN HDP'YE BAKIŞ AÇISI

"Kandil'i başlarına yıkacağız" diyen kişi onlarla el ele.

Ayrıntılar geliyor...

Etiketler : erdoğan başkan erdoğan kandil
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX