0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Mayıs 2020 Perşembe 23:42:00 - Güncelleme:14 Mayıs 2020 Perşembe 23:51:00

Başkan Erdoğan'dan iki kulüp başkanlarına "geçmiş olsun" telefonu

Kaynak: AA

ABONE OL

Başkan Recep Tayyip Erdoğan başarılı bir beyin ameliyatı geçiren Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'i arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Erdoğan, aynı zamanda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan ve tedavi altına alınan Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'yi telefonla arayarak şifa dileklerini iletti.

Geçtiğimiz günlerde yaşadığı şikayetler sonrası hastaneye kaldırılan Mustafa Cengiz başarılı bir beyin ameliyatı geçirdi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'i unutmadı. Başkan Erdoğan, Cengiz'i arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

BAŞKAN ERDOĞAN BEŞİKTAŞ KULÜBÜ BAŞKANI ÇEBİ'Yİ DE UNUTMADI

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan ve tedavi altına alınan Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'yi telefonla arayarak şifa dileklerini iletti.

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan telefon görüşmesinde, sağlık durumu hakkında bilgi aldığı Çebi'ye ve Beşiktaş camiasına geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Etiketler : galatasaray spor başkan erdoğan
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX