0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Temmuz 2021 Çarşamba 11:03:00 - Güncelleme:07 Temmuz 2021 Çarşamba 11:03:00

Başkan Erdoğan Diyarbakır'da evlat nöbeti tutan ailelerle buluşacak

Kaynak: DHA

ABONE OL

Başkan Erdoğan, cuma günü evlat nöbetindeki ailelerle buluşacak. Erdoğan, temasları kapsamında, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'nca düzenlenecek Danışma Meclisi Toplantısı'na da katılıp, partililere seslenecek.

Diyarbakır'a cuma günü ziyaret gerçekleştirecek olan Başkan Erdoğan, çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ve 674 gündür HDP binası önünde evlat nöbeti tutan ailelerle bir araya gelecek.

Başkan Erdoğan, 2,5 yıl aradan sonra Diyarbakır'ı ziyaret edecek. Erdoğan, programı kapsamında, Diyarbakır Valiliği önünde yapılacak törende, yapımı tamamlanan eserlerin açılışını gerçekleştirecek.

Cuma namazını kentte kılması beklenen Erdoğan, çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ve 674 gündür HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde oturma eylemi yapan ailelerle bir araya gelecek. Başkan Erdoğan, temasları kapsamında, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'nca düzenlenecek Danışma Meclisi Toplantısı'na da katılıp, partililere seslenecek.

Etiketler : Diyarbakır PKK Başkan Erdoğan evlat nöbeti Diyarbakır Valiliği önü
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX